Látogatóink száma:

Üdvözöljük honlapunkon!

 

 

 

     "Egynek minden nehéz,

     soknak semmi sem lehetetlen." 

(Széchenyi István)

 
 
 
 

Köszönet

Iskolánk igazgatósága köszönetét fejezi ki mindazoknak, akik SULISOK(K) kiadványunk megvásárlásával támogatták iskolánkat 2019. december 19-én (a karácsonyi műsorunk előtt és után). Az eladásból és támogatásból származó összeg 530 euró volt. Köszönjük!

 

Szülői bál

A Felsőszeli Széchenyi István Alapiskola és Óvoda Szülői Szövetsége ebben a tanévben is megrendezi a Szülők és Iskolabarátok bálját. A bál 2020. január 25-én (szombaton) 19:00 órai kezdettel lesz a felsőszeli kultúrházban. A részletes felhívást és visszajelző lapot a tanulók megkapták, valamint letölthető innen. A visszajelző lapokat kérjük az osztályfőnökökhöz visszajuttatni 2020. január 10-ig.

Kérünk mindenkit, hogy lehetőségéhez mérten támogassa rendezvényünket. Köszönjük!

 

Köszönet

Iskolánk igazgatósága köszönetét fejezi ki mindazoknak, akik támogatták adventi adománygyűjtő akciónkat. A tartós-élelmiszer csomagokat 2019. december 11-én adtuk át a galántai Vöröskereszt képviselőjének. Köszönjük!

 

 

Frissítések

2019-12-21
A képgalériába új albumok (Kincskeresők Országos Konferenciája, valamint dec. 12-től több album), az eseményekhez pedig új cikkek kerültek fel.

2019-12-15
A képgalériába új albumok (Mikulás-napi buli az alsó tagozaton, Fellépés a Sérültek Klubjában, Gál Tamás előadása, Gyűjtés a Vöröskeresztnek) kerültek fel.

2019-12-13
Az eseményekhez új cikk (Kopogtatott a Mikulás), a képgalériába új albumok (Búcsú kaposszekcsői vendégeinktől, Madáretetőket készítettünk, Egészségvédelem az alsó tagozaton, Szabadtéri tornaszerek átadása, A Kolompos együttes koncertjén, Mikulás az osztályokban) kerültek fel.

2019-12-09
Az eseményekhez új cikkek (Madáretetőket készítettünk, Egészségvédelem az alsó tagozaton, A Kolompos együttes koncertjén) kerültek fel.