Látogatóink száma:

Karácsonyra várva

Iskolánk karácsonyi ajándékműsora 2014. december 18-án valósult meg. A műsort egy zenei összeállítással Lénárt Dóra, Lénárt Emese, Mihalovič Veronika és Perleczky Balázs nyitották meg.

Utánuk Szabados Viktória Reményik Sándor versét szavalta, majd László Ildikó igazgatónő szólt a nézőkhöz. Beszédében többek Szent Pál Szeretethimnuszát idézte, rámutatva arra, hogy az egymáshoz való ragaszkodás és a kölcsönös szeretet által mindnyájan jobbakká válhatunk. Korunkban megnő a családi összetartás jelentősége, ugyanakkor meghitt szeretetközösség lehet az iskola is, mely egy nagyobb családnak is felfogható. Az igazgatónő után Horváth Judit, a Szülői Tanács elnöke mondta el ünnepi köszöntőjét.

A műsor a kisebbek irodalmi színpadával folytatódott „Mesél az erdő” címmel, ezt követően a zeneiskolások műsorbetétje következett.Horváth Zenkő Veronika, Lóci Dávid, Hagony Zoé, Takács Eliška, Pónya Ferenc Dániel, Takács Beáta és Németh Natália gitár- avagy zongorajátékukkal tették színessé a műsort.

Ezután a Csalogány énekkar karácsonyi dalokat énekelt, majd a felső tagozatos táncosok szatmári csárdást mutattak be. A nagyok után ismét a kicsik léptek színre, először az énekükkel, később táncukkal.

A Széchenyisek minden iskolai műsoráta felső tagozatosok irodalmi színpada zárja.Ideielőadásuk az „Amiről a csillagok beszélnek”címet kapta. Az összeállítás a betlehemi Fényt és az emberek Istenvárását idézte. Az érdeklődők a rendezvényen megvásárolhatták a Sulisok(k) című iskolai diáklap ünnepi számát.

A karácsonyi műsor ezúttal is teltházas rendezvény volt, és ünnepi hangulatával mindnyájunk lelkét előkészítette a karácsonyvárásra.

A karácsonyi műsorról készült fotókat Szabados Laci bácsi, az iskolánkon működő fényképész szakkör vezetője és két tanítványa, Nagy Anita és Dobossy Sára (mindketten nyolcadikosok) készítették.

Az eseményhez tartozó képgaléria