Látogatóink száma:

Meghirdettük a Széchenyi Napokat

2016. szeptember 21-én, Széchenyi István születésének 225. évfordulóján hirdettük meg a jubileumi, tizenötödik Széchenyi Napokat. Kilencedikeseink sorra járták az osztályokat, kidobolták, „közhírré tették”, hogy iskolánk egyik legrangosabb rendezvénye az idén október 24-26. között kerül megrendezésre.

Az eddigi hagyományokhoz híven ismét lesz irodalmi alkotópályázat, rajzpályázat és fotópályázat, melyek témáit pedagógusaink mihamarabb közzéteszik. Nem maradhat el a hagyományos focitorna sem a Széchenyi Kupáért a környékbeli iskolák csapatai részvételével.

A hétfői napon a hungarikumokkal ismerkedhetünk meg, s ezen a napon rendezzük a focitornát is. Kedden a tudományoké lesz a főszerep, vetélkedőket szervezünk kicsiknek, nagyoknak egyaránt. A szerdai napon kerül sor a versenyek értékelésére, a legjobbak megjutalmazására. Az idei, XV. Széchenyi Napok záróakkordja pedig a Zsapka-Vadkerti-Sipos trió koncertje lesz a tornateremben.

Bízunk benne, hogy mindenkire tanulságos és eseménydús napok várnak. Sikeres munkát, jó szórakozást kívánunk mindenkinek!