Látogatóink száma:

Alsó tagozatosaink naplójából

2017.3.24. Léva - Atlantis

Az alsó tagozatos tanulók számára természettudományos napot szerveztünk.

A lévai Atlantis élményparkba látogattunk, ahol a gyerekek fizikai törvényszerűségeken alapuló játékokat próbálhattak ki, illetve két interaktív programon is részt vettek: A Föld, valamint Az emberi test című foglalkozásokon. Az egész naposra tervezett tanulmányi kirándulás sikeres volt.

Az eseményhez tartozó képgaléria

 

2017.4.7. Tavaszi túra a falu határába

Az alsó tagozaton működő irodalmi-honismereti szakkör és a sportkör tagjai tavaszi gyalogtúrát tettek a falu határába. A mozgásra vágyókat a rossz idő sem riasztotta el uticéljuktól, a Dudvág mentén levő tisztítóállomás elérésétől. A tanulók Mura Anita és Pónya Zsuzsa pedagógusokkal tették meg a tervezett útvonalat Kertalja felé indulva, majd hazafelé a Sikola utcán és a Fő utcán haladva.

 

2017.4.10. Mese a Rivalda Színházzal

Az ASA hulladékfeldolgozó társaság jóvoltából az 1-4.évfolyamos tanulók részére a Rivalda Színház meseelőadást tartott, mellyel felhívták a gyermekek figyelmét a szelektív hulladékgyűjtés fontosságára. A meseelőadás a gyerekek bevonásával zajlott, a tanulság levonása mellett jókedvet, vidámságot teremtett a közönség körében.

Az eseményhez tartozó képgaléria