Látogatóink száma:

A helyes közlekedés szabályai

Ebben a tanévben szeptember 10-én voltunk a  a galántai közlekedési pályán.

Bővebben...

A növényparkban voltunk

Egy kellemes, napsütéses délelőttöt töltöttünk az iskola növényparkjában 2019. szeptember 5-én. A sokféle virág, bokor, fa szép látványt nyújtott.

Bővebben...

"Gatyábarázó" fizika

2019. szeptember 4-én 15.00 órától a Budapesti Műszaki Egyetem Fizikai Intézetében Härtlein Károly tanár úr „gatyábarázó" fizika órát tartott, ahol sok érdekes fizikai kísérletnek lehettünk szem- és fültanúi.

Bővebben...

70 év emlékére

Az új tanév megkezdésével nemcsak az aktuális célkitűzéseket kell láttatni, de van egy másik fontos évforduló is, melyet nem szabad szem elől téveszteni. Ez pedig nem más, mint a magyar oktatás újraindításának évfordulója.

Bővebben...

II. Rákóczi Ferenc nyomában jártam

Az idén eljutottam a Sárospatakra, a vezetőképző táborba. Július 29-én volt az utazás napja. Autókkal utaztunk a dél-komáromi vasútállomásig.

Bővebben...

Felfedezőúton Temetvényben

A felsőszeli Széchenyi István Alapiskola Bercsényi Miklós Csapata felfedezőútra indult az Inóc hegységbe, pontosabban a temetvényi várhoz.A túra célja nemcsak a természeti szépségek megtekintése volt, hanem egyúttal a csapat névadójának, Bercsényi Miklósnak a születési helyét is szerették volna megismerni.

Bővebben...

VII. Kukurikú Mesefesztivál

A felsőszeli Széchenyi István Alapiskola alsó tagozatán immár hetedik alkalommal szervezik meg a mesefesztivált. Az elmúlt tanévben szeptember 30-tól, a Magyar Népmese Napjától a június 5-én megvalósult rendezvényig hétfő reggelente voltak közös mesehallgatások.

Bővebben...